Privātuma politika

Personas datu apstrāde

JSPA veic personu datu apstrādi, lai sniegtu informāciju iedzīvotājiem un nodrošinātu valsts pārvaldes darbības caurspīdīgumu. Rūpēties par personas datu drošību ir mūsu prioritāte. Mēs vēlamies, lai jūs zinātu, kādus personas datus mēs apstrādājam, kāpēc un kā mēs tos izmantojam, kā arī kādas izvēles un kontroles iespējas ir jūsu rīcībā.

JSPA privātuma politikas aktuālo dokumentu varat redzēt dokumentu modulī lapas labajā pusē. Savukārt zemāk tekstā īsa informācija par būtiskiem datu apstrādes jautājumiem.

  • Jūsu personas dati mums sniedz iespēju saprast jūsu individuālās informācijas vajadzības, lai mēs varētu sniegt labāko iespējamo atbalstu un konsultāciju, kā arī informēt par jaunatnes jomas aktualitātēm Latvijā un Eiropā. Tāpat mēs datus izmantojam, lai pilnveidotu savu pakalpojumu kvalitāti, veicot aptaujas un analīzes. Jūs vienmēr varat izvēlēties un atteikties no informācijas saņemšanas.

    JSPA personas datu apstrādes nolūki:

    • neformālās izglītības īstenošana (mācību, pasākumu u.c. aktivitāšu organizēšana), jaunatnes projektu konkursu pretendentu izvērtēšanas īstenošana, jaunatnes projektu pieredzes popularizēšana;
    • citu Ministru kabineta doto uzdevumu izpilde;
    • grāmatvedības uzskaite;
    • pārziņa lietvedība, arhivēšana;
    • pārziņa darba tiesiskās attiecības un personāla atlase;
    • pārziņa saimnieciskās darbības līgumu slēgšana un to izpildes uzraudzība;
    • darbinieku filmēšana (kā viens no amata pienākumiem), pārziņa tēla popularizēšanai;
    • darba pasākumu filmēšana, fotografēšana un audio ierakstu veikšana;
    • sabiedrības informēšana par aktuālajiem jaunumiem;
    • epidemioloģiskās drošības pasākumu Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanas nodrošināšana.
  • Par jūsu datiem, kuri ir mūsu rīcībā, varat interesēties, sazinoties ar JSPA datu aizsardzības speciālistu.

    Personas datu apstrādes pārzinis ir Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, vienotais reģistrācijas Nr. 90001825883, juridiskā adrese: Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija, tālrunis: +371 67358065, mājaslapa: http://www.jaunatne.gov.lv

    Kontaktinformācija ar personas datu apstrādi saistītajos jautājumos: datu aizsardzības speciālists Raivis Grūbe, e-pasts: das@jaunatne.gov.lv.

    Lai saņemtu informāciju par personas datiem, kurus JSPA  apstrādā, jums ir jāiesniedz iesniegums:

    • personīgi rakstveidā iesniedzot JSPA birojā Rīgā, Mūkusalas ielā 41, LV-1004, uzrādot personu apliecinošu dokumentu;
    • parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi info[at]jaunatne.gov.lv vai JSPA datu aizsardzības speciālistam.

     

  • Mēs periodiski varam atjaunot šo politiku. Mūsu tīmekļa vietņu apmeklētājiem tīmekļa vietnē vienmēr pieejama atjaunota privātuma politika.

     

Sīkdatņu lietošanas politika tīmekļa vietnē jaunatne.gov.lv

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras (JSPA) tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā “cookies“).

  • Sīkdatne ir neliela teksta datne, kas tiek nosūtīta uz jūsu datoru vai mobilo iekārtu tīmekļa vietnes apmeklēšanās laikā un ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Katrā turpmākajā apmeklējuma reizē sīkdatnes tiek nosūtītas atpakaļ uz izcelsmes mājas lapu vai uz citu mājas lapu, kas atpazīst šo sīkdatni. Sīkdatnes darbojas kā konkrētas mājas lapas atmiņa, ļaujot šai lapai atcerēties Jūsu datoru nākamajās apmeklējuma reizēs, tai skaitā sīkdatnes var atcerēties Jūsu iestādījumus vai uzlabot lietotāja ērtības. Papildu informāciju par sīkdatnēm, kā arī, kā tās iespējams pārvaldīt vai izdzēst, varat iegūt mājaslapā www.aboutcookies.org.
  • Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras tīmekļa vietnē tiek izmantotas mūsu un trešo pušu sīkdatnes (angļu valodā „cookies”), lai nodrošinātu tās darbību un palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un kvalitāti.

    Mēs apņemamies nodrošināt mūsu tīmekļa vietnes un tās apmeklētāju personiskās informācijas drošību un tiesību aizsardzību, kas tiek apstrādāta apmeklējot mūsu tīmekļa vietni un iepazīstoties ar tās saturu.

    Sīkdatne („cookies”) ir neliela teksta datne, kas tiek nosūtīta un saglabāta Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē tīmekļa vietnes apmeklēšanās laikā un ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Katrā nākamajā apmeklējuma reizē sīkdatnes tiek nosūtītas atpakaļ uz izcelsmes vietni vai trešās puses vietni, kas atpazīst attiecīgo sīkdatni un ļauj vietnei atcerēties lietotāja izvēlētos iestatījumus nākamajās apmeklējuma reizēs, lai katru reizi tie nebūtu jānorāda no jauna. Papildu informāciju par sīkdatnēm varat iegūt tīmekļa vietnē https://www.aboutcookies.org/. Sīkdatnes netiek izmantotas, lai jūs personiski identificētu.

    Apmeklējot mūsu tīmekļa vietni, mēs uzkrājam un izmantojam tehniskās (nepieciešamās) sīkdatnes, kas ir nepieciešamas šīs tīmekļa vietnes funkcionalitātes nodrošināšanai.

    Ņemot vērā Jūsu sniegto piekrišanu, mūsu tīmekļa vietnē var tikt apstrādātas analītisko un / vai statistikas sīkdatnes, kas tiek izmantotas, lai mums palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un kvalitāti, un / vai sociālo mediju sīkdatnes, kas nepieciešamas, lai Jūs varētu dalīties ar saturu sociālajos tīklos. Jebkurā brīdī Jums ir tiesības attiekties no šo sīkdatņu izmantošanas. Plašāku informāciju par atteikšanos no sīkdatnēm skatiet sadaļā "Kā izslēgt sīkdatnes?".

    Ja vēlaties, Jūs varat arī sīkdatnes kontrolēt un izdzēst. Informāciju kā to izdarīt varat izlasīt tīmekļa vietnē https://www.aboutcookies.org/. Jūs varat izdzēst visas sīkdatnes, kuras ir Jūsu datorā, un lielāko daļu pārlūkprogrammu var iestatīt tā, lai tiktu bloķēta sīkdatņu ievietošana datorā. Taču tādā gadījumā Jums manuāli būs jāpielāgo iestatījumi ikreiz, kad apmeklēsiet tīmekļa vietni, un turklāt pastāv iespējamība, ka daži pakalpojumi un funkcijas nedarbosies.

    Tehniskās (nepieciešamās) sīkdatnes:

    Analītiskās (statistikas) sīkdatnes:

    * - Pirmās puses sīkdatnes tiek uzglabātas uz mūsu tīmekļa vietnes infrastruktūras. Tās iespējams atpazīt pēc mūsu tīmekļa vietnes domēna nosaukuma. Savukārt, trešās puses sīkdatnes nepieder mums un šādu tīmekļa vietņu domēna nosaukumi atšķiras no mūsu tīmekļa vietnes domēna. tīmekļa vietni. Par trešās puses sīkdatnēm un trešās puses sīkdatnes Pārzini vairāk var uzzināt, apmeklējot attiecīgās trešās personas interneta vietni. Mēs izmantojam pārbaudītas un uzticamas trešās puses, kā arī regulāri sekojam trešo pušu darbībām, lai nodrošinātu pienācīgu Jūsu personas datu drošību.

    Pārzinis pirmo pušu sīkdatņu apstrādei ir Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra. Adrese: Mūkusalas iela 41, Rīga, LV 1004, reģistrācijas Nr. 90001825883, Tālr. 67358065, epasts:  info@jaunatne.gov.lv

    Ja jums ir kādi jautājumi, ierosinājumi vai sūdzības saistībā ar to, kā mēs apstrādājam Jūsu sīkdatnes, lūdzam sazināties ar mums. Jūs ir tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai un / vai mūsu norīkotajam datu aizsardzības speciālistam Raivim Grūbem (e-pasts: raivis@grubesbirojs.lv).

    Mums ir tiesības jebkurā brīdī izmainīt šo Sīkdatnes politiku. Visas izmaiņas Sīkdatnes politikā tiks publicētas mūsu tīmekļa vietnē.

Dalīties
Translate »