Tiešsaistes mācības par digitālo ilgtspēju

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) aicina līdz 28. novembrim pieteikties tiešsaistes mācībām “Digitālā ilgtspēja”. Tās notiks 2022. gada 29. novembrī plkst. 14.00 pēc Latvijas laika.

Mācību bloka “Iekļaujošā un līdzdalības digitālā pārveide” trešā sesija, kas fokusēsies uz digitālo ilgtspēju. Digitālā ilgtspēja ir saistīta ar digitālo tehnoloģiju ieviešanu tādā veidā, lai veicinātu kopējo ilgtspējas attīstību, piemēram, ANO ilgtspējas attīstības mērķus. Ja digitālās tehnoloģijas tiek izmantotas efektīvi, ir liels potenciāls ar to palīdzību samazināt kaitīgo ietekmi uz vidi un palīdzēt risināt klimata problēmas.

Sesijas laikā būs iespēja iepazīties ar jaunākajiem akadēmiskajiem pētījumiem, diskutēt ar jomas pētniekiem, praktiķiem un politikas veidotājiem par to, kas veido ilgtspējīgu digitālo pārveidi un kā šāda pārveide var veicināt uz ilgtspēju tendētu domāšanu un mērķu sasniegšanu sabiedrībā. Sesiju vadīs eksperti Kris De Decker, Gerry McGovern un Kristina Wiese.

Dalības maksa un pieteikšanās

Dalība mācībās ir bez maksas, mācības notiks tiešsaistes formātā. Mācību kursam aicināti pieteikties jaunatnes darbinieki, treneri un līderi, kā arī jaunatnes projektu vadītāji un īstenotāji, kas ir ieinteresēti digitālās pārveides un ilgtspējas tematikā. Plašāka informācija un pieteikšanās anketa (aizpildāma līdz 28. novembrim) pieejama SALTO Resursu centra tīmekļa vietnē.

Biežāk uzdotie jautājumi un atbildes par pieteikšanos un došanos uz starptautiskām mācībām pieejami JSPA tīmekļa vietnes sadaļā “SALTO resursu centrs”.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar JSPA Starptautiskās sadarbības un atbalsta daļas projektu koordinatori Kristīnu Kļimoviču (e-pasts: kristina.klimovica@jaunatne.gov.lv).

 

Informējam, ka šī pasākuma laikā ir iespējama fotografēšana un filmēšana, kā arī audio un tiešraižu ierakstu veikšana. Lai iepazītos ar informāciju par personas datu apstrādi JSPA, aicinām ieskatīties tīmekļa vietnes sadaļā “Privātuma politika”.

Dalīties
Translate »